Sista delen i Linas matkasse. Buzzadorrapport.

Mexikansk grönsakspizza med tacotopping.
Rätten var enkel och snabb att göra, och god. Eftersom ingen deg skulle göras till pizzabotten utan man skulle använda sej av piadina som man bredde ut egentillagad tomatsås på och lite grönsaker och ost, var det inga krångliga moment med deg och jäsning och sånt utan det gick snabbt och lätt.
Barnen gillade det mycket, utom yngsta som tyckte det var för starkt. Det avhjälpte vi med lite gräddfil vid sidan om.
Barnens betyg: 5
Vuxnas betyg: 4,5

Det var väldigt roligt att testa Linas matkasse, inte helt omöjligt att vi gör det igen eftersom det var så smidigt med recept och allt. Det som jag personligen gillade bäst var att slippa planera maten och hitta recept!

Är du intresserad av Buzzador?
Kolla in på buzzador.com

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.