Scandinavian Cake Show 2014

 I helgen som var, 1-2 februari, besökte vi Scandinavian Cake Show 2014, som är Skandinaviens största tårtutställning och arrangeras av Tårtdecor i Kungälv. I år hölls cake showen i en större lokal bredvid Tårtdecors butik. Vi var där både lördagen och söndagen och blev väldigt inspirerade av både tårtor och demonstratörer. Under utställningsdagarna är det även tårttävling i fyra olika kategorier. Vi var med och tävlade i två kategorier, Orientalisk bröllopstårta och motivtårta – My Valentine. I kategorin motivtårta vann vi folkets röst! Det kändes väldigt häftigt att komma etta i en tårttävling! Vi vill tacka alla som var där och röstade på oss, ni är underbara!
I bilderna här nedanför ser ni vår tårta som vann,  lite bilder från prisutdelningen och vår andra tårta.
 Det kommer lite fler bilder från utställningen senare.

Philip och Olivia var också med och tävlade i barnkategorin, de arbetade otroligt hårt med sina tårtor och vi är IMPONERADE över vad de lyckades åstadkomma på bara några få tillfällen. I våra ögon vann ni båda första pris!

Olivias tårta var dekorerad med figurer från YooHoo & Friends. Figurerna är modellerade helt för hand av Olivia, 7 år.

Philips tårta var gjord som en ishockeymatch mellan LIF och HV71. Bakom HV’s målvakt kan man se pucken som precis gått in i mål! Figurerna är modellerade helt för hand av Philip 10 år.
Imorgon kan ni höra oss berätta lite om tävlingen och utställningen i Radio Dalarna  P4s program 12.10.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.