En ny lokal favorit!

Nu väntar vi på att få tillfälle att åka och hämta de fina saker vi beställt från KlaraForm, vill åka nu!!
Det finns så fina saker där så risken när man är inne är att man beställer alltihop, eller åtminstone alldeles för mycket. Men å andra sidan, KAN man beställa för mycket tårt- och bakgrejer?
Nej , jag tror inte det. 🙂
Ni som inte varit in på KlaraForms hemsida tycker jag ska gå in och kika i alla fall. En bra grej är att det är ett lokalt företag då det håller till i Borlänge. Tummen upp för det!
Vi gillar ju att handla av lokala företag hellre än stora jättar, så det här passar oss bra.
Idag ska vi förbereda inför morgondagens tårtor, två stycken. Det är roligt att vara igång igen efter semestern, man har liksom hunnit ladda upp och fått en massa nya idéer! Hösten kommer att bli spännande!
Under augusti har vi alla helger uppbokade för bröllop och det är kul! Men under veckorna kommer vi att kunna göra en och annan vanliga tårta också. Så ni som har planer på att beställa – gör det genast. Först till kvarn liksom…
I september kommer Madeleine vara föräldraledig så då är vi en kvinna kort och då uppskattar vi också om ni gör er beställning i tid eftersom vår möjlighet att göra tårtor kommer att vara lite begränsad.
Men nu så får ni njuta av ännu en solig dag (får vi hoppas!) och skulle det bli lite molnigt så passar det ju perfekt att gå in och baka en kaka eller så i väntan på solen!
Ha det gott!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.